Bancile din Romania sunt cele mai stabile din lume!

Bancile din Romania nu au cum sa cada. Statul o sa intervina. Cristian Sima ne spune si cum. La o sedinta secreta s-a pus problema de a se trage in populatie, in deponentii care vor sa-si retraga banii de la banci. Cu armament greu.

” Mergem în birlogul SRI, în vechea casă făcută de Carol pentru Lupeasca. E stînjenitoare, un amestec de comunism, brancovenism și noile gusturi post decembriste. E o casă în care nu te simți în nicun secol. La masă, eu, Predoiu, Dăianu, Maior, Coldea. Predoiu a cerut întîlnirea pentru a le povesti ce se întîmpla dacă euro va cădea, sau dacă se va sparge în două, euro pentru bogați Germania, Olanda, Finlanda și cel pentru săraci Grecia, Portugalia, Italia, Spania. Se vehiculează chiar și ideea că în cazul unui Run la băncile românești, acestea ar putea fi aparate cu taburile împotriva deponenților care doresc să-și retragă banii. ”

Intreg articolul se poate citi la:
http://www.nasul.tv/2014/10/15/ultima-spovedanie-cristian-sima-rupe-legea-tacerii-eram-falit-am-acceptat-sa-lucrez-pentru-umbre-si-am-vandut-hotnews-pe-gratis-stiam-cine-va-fi-presedintele-romaniei-daca-nu-voi-mai-posta-fo/

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: