John Burke

Tumulii, damburile, dambele, guruietii, piramidele,… sunt mult mai mult decat simple morminte? Acum cativa ani am dat peste un autor (John Burke) care a pus in cartea „Seed of Knowledge, Stone of Plenty” rezultatul cercetarii pe care a intreprins-o in legatura cu tumulii americani. Concluzii:
1. tumulii sunt ridicati in locuri speciale din punct de vedere energetic.
2. prin constructia lor tumulii amplifica anumite componente ale campului magnetic.
3. semintele anumitor plante sunt „incarcate” energetic pe tumuli si dau productii mai mari.

Despre rezulatele cercetarii:
http://www.bltresearch.com/published/burkebook.html

http://www.youtube.com/watch?v=u4MAXiXJaIw

http://www.youtube.com/watch?v=a38pxFFznD4

La un moment dat stiu ca autorul lucra la o instalatie care sa foloseasca ce a descoperit studiind acele lucrari antice. Habar nu am in ce stadiu ajunsese omul nostru. Intre timp el a decedat. Pacat!

Rezultatele studiului sunt demne de luat in seama, mai ales de catre cei interesati de agricultura antica, moderna sau viitoare. Cu putin efort, cred ca se pot monitoriza astfel de tumuli pe teritoriul Romaniei si aflat mai multe despre acesti tumuli. Poate chiar o retea nationala. Daca sunt active energetic, daca „functioneaza” in acelasi fel. Daca au aceeasi „rezonanta”.

Acum cativa ani citeam pe internet ca un anumit sat din Romania primise aprobarea din partea unui alt sat sa-si construiasca un „deal”. Informatia parea ciudata. Azi ma gandesc ca poate ca pana acum 100, 200, …500,… de ani inca se mai ridicau tumuli si ca poate ca ei aveau utilizare in agricultura.

Tot mai putin cred ca tumuli, la care trebuiau sa munceasca sute sau mii de oameni pe perioade lungi de timp, au fost doar locuri de veci pentru un decedat. Munca depusa e mult prea mare doar pentru atat. Banuiesc ca peste tot in lume (nu doar in americi) tumulii sunt construiti in locuri anume pentru a produce un anumit effect si pentru a marca acel loc pentru posteritate. Banuiesc ca in acele locuri energia emanata intareste energia mentala a meditatiei si rugaciunii.

Cartea autorului inca se mai poate achizitiona la amazon.com

Reclame

Etichete: , , , , ,

Un răspuns to “John Burke”

  1. Pe Net 02.09.2014 | RAVEDA Says:

    […] Tatuajul pare sa fie o reprezentare a “Sharaba”. Kurganul ala este asezat pe un loc energetic? https://raveda.wordpress.com/2014/08/26/john-burke/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: