Gebeleizis se intoarce?

Azi am dat din intamplare peste un articol despre o gospodarie lovita de traznet http://cronicadefalticeni.com/2014/07/19/fulgerul-i-a-lovit-gospodaria-proprietarul-s-a-ales-cu-arsuri-de-gradul-iii/. O tragedie. Fizica, financiara si la nivelul moralului acelui om. Ce pacat ca Dumnezeu a ales sa-l loveasca tocmai pe acest om si nu pe unul dintre miile de criminali care bantuie prin Romania sau pe unul dintre cei care lucreaza activ la devalizarea tarii. Pacat. In articol un cuvant mi-a sarit in ochi. Falticeni. La vederea cuvantului mi-am adus aminte ca citisem undeva ca al doilea ca marime balci din Europa era la Falticeni si era organizat de ziua Sfantului Ilie (sfant cu puternice legaturi in zona traznetelor, fulgerelor si tunetelor). La fel ca si zeitatea Gebeleizis.

Exista oare vreo legatura intre urmatoarele? OZN, solomonari, kapnobatai, sihastri, zei care traiesc pe varfuri de munte, daci care trag cu sageti in nori pentru a-si vedea zeul, iluminare, ingeri, munti sacri.

Iata un video (At the edge of space) care ar putea sa raspunda la multe dintre aceste intrebari:
http://video.pbs.org/video/2365124484/

Cei care urmaresc aceste fenomene zic ca trebuie sa te afli cat mai departe de ele. Si zic eu cat mai sus (poate pe un munte).
Nasa declara ca uneori deasupra norilor, odata cu decarcari electrice, au loc si descarcari de radiatie Gamma.
Un Guru modern facea afirmatia ca zeii sunt de fapt radiatii gamma?! Si ca mintea noastra este capabila de interactinue cu aceste entitati.
Tinand cont de cele de mai sus ma intreb daca nu cumva urcarile pe munte (nedeile, Gaina, Toaca,…) care se fac in perioada furtunoasa a anului nu aveau si scop de a face posibila interactiunea cu acest fenomen? Prin aceste nedei de fapt se incerca modificarea viitorului? Impingerea vietii comunitatilor pe un anumit fagas?

In copilarie cand traznea imi puneam tot felul de dorinte. Aflasem ca ar putea ca ele sa se implineasca.

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: