Zonele minune

Un articol ca multe altele care incearca sa ne faca sa ne mandrim cu ceea ce suntem. Cu mostenirea noastra.
http://www.obiectiv.info/romania-tara-cu-cele-mai-multe-puncte-energetice-de-pe-planeta-unde-se-afla-zonele-minune_46598.html

Suntem primii la toate. Prima scriere din lume, prima urma de om, cel mai vechi schelet de om, cel mai tare calendar (la Sarmisegetusa),…etc. Cea mai puternica umbrela energetica protectoare. De ce ne protejeaza aceasta „umbrela”?

Suntem primii la toate. La educatie, la prosperitate, la justitie,.. suntem tot primii. De la coada!

Care este rolul articolelor de genul noi suntem primii? Noi suntem cei mai tari. Dacii- cei mai tari. Dacii- stramosii tuturor neamurilor. Care? Raspunsul este simplu. Toate aceste articole si carti sunt scrise pentru a arunca in derizoriu cercetarea stiintifica in legatura cu cultura dacilor. Cu astfel de afirmatii nici dracu nu crede ca cercetarea culturii dacilor este serioasa. Personal am citit pe forumuri de limba engleza posturile unor romani care faceau astfel de afirmatii. Va dati seama cat de penibil m-am simtit. Dureros.

Din pacate toata aceasta miscare dacologica este virusata de astfel de articole, scrise de autori necunoscuti (de cele mai multe ori), sau de catre super-entuziasti, ale caror afirmatii cu usurinta pot sa fie demontate. Afirmatiile si articolele zboara de pe un blog pe altul, de pe un forum pe altul si devin lege si axioma. Un minim efort de cercetare nu este facut.

Cine profita? Cei care nu-si doresc o miscare dacologica puternica. Bazata pe descoperiri, bazata pe cercetare, bazata pe modestie. Bazata pe incercarea de aflare a adevarului.

Reclame

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: