Pe Net 07.08.2014

Vestigii Misterioase. Stii vreun loc unde s-au facut descoperiri arheologice? Stii vreun loc care pare special? Pe netul romanesc exista un web-site care incearca sa adune si sa catalogheze astfel de locuri.
http://vestigii-misterioase.ro/

Carbonul arctic. Gropile din Siberia- un semn ca ne asteapta iadul? Daca gropile din Siberia se datoreaza dezghetarii permafrostului atunci am cam dat de dracu. Exista semne ca a inceput si eliminarea de carbon de pe fundul oceanului arctic. Viitorul devine incert.
http://motherboard.vice.com/read/if-we-release-a-small-fraction-of-arctic-carbon-were-fucked-climatologist

http://www.scientificamerican.com/article/mysterious-craters-are-just-the-beginning-of-arctic-surprises/

Muntii nostri gunoi poarta. Se construieste un depozit ecologic (termenul corect sugerat de oficiali) pe varf de munte. Circuitul apei in natura nu e important. Lumea o sa se imbulzeasca sa vada minunea. O adevarata „mana cereasca” pentru locuitorii din zona. In antichitate pe varf de munte traiau zeii. Azi, gunoiul.
http://www.gandul.info/stiri/cum-sa-distrugi-inima-bucovinei-care-anual-atrage-peste-doua-milioane-de-turisti-amplasezi-o-groapa-de-gunoi-in-varful-muntelui-13038004

Motorul cu microunde. Electricitatea si microundele o sa ne poarte prin cosmos.
http://www.independent.co.uk/news/science/nasa-approves-impossible-space-engine-design-that-apparently-violates-the-laws-of-physics-and-could-revolutionise-space-travel-9646865.html

Electricitate din curentii submarini. http://www.livescience.com/47188-ocean-turbines-renewable-energy.html Totul o sa fie bine. Viata submarina nu o sa fie alterata doar pentru ca o companie de electricitate sa faca bani doldora. Stati linistiti!

Calea Lactee in coliziune. Acum vreo 100 de milioane de ani ne-am ciocnit cu ceva. Astrofizicienilor inca le vajaie urechile.
http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2014/08/our-part-of-the-milky-way-is-ringing-like-a-bell-todays-most-popular.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: