23 august 2013

„23 august 2013. Un foc nimicitor va mistui toate vietăţile de pe Pământ, iar pe planeta pustie va fi o linişte apăsătoare.”

Un recunoscut personaj (de incredere) din Siberia a facut aceasta profetie. Doar nu era sa lase piata profetiilor sa fie la mana mayasilor, lui Nostradamus, Sundar Singh, a tagmei ghicitorilor de tipul ghici ghicitoarea mea si a piticilor traitori in lumea din centrul planetei. Deci pe 23 august foc, vietati, Pamant, pustiu, liniste.

Ce a mai prezis Nostradamus de Siberia? In 2007 fortele crestine se vor uni intr-o noua cruciada. Zis si facut. Rezultatele unirii si a cruciadei se vad clar. Biserica Ortodoxa a Romaniei si a Rusiei isi dau la gioale (cineva ar trebui sa le spuna si lor ca Rasputin a facut ceva predictii de unire si traire in armonie frateasca), UE a cam ajuns sa sechestreze bunurile Bisericii Ortodoxe din Grecia, Biserica Catolica se confrunta cu pedofilie si matrapazlacuri financiare. In rest cruciada si unitatea fortelor crestine este un succes.

Nu toate paginile faimosului traitor cu capul in nori au fost traduse. Cand asta o sa se intample sunt sigur ca alte revelatii o sa ne fie dezvaluite. Si probabil ca ultimile randuri ale pretioaselor pagini de manuscris o sa se incheie cu Traiasca Clasa Muncitoare si PCR! Pana la traducere nu pot decat sa cred ca paginile contin mesaje despre cum poporul s-a integrat in absolut (inainte de 23 august, binenteles), populatia tarii a ajuns la un nivel nemaivazut de prosperitate si bunastare, FMI se imprumuta de la Banca Nationala a Romaniei pentru a-si putea desfasura activitatea de zi cu zi iar populatia tarii ii iubeste pe politicieni si pe guvernanti ca pe sfintii din cer.

Daca cumva se amana si acest sfarsit de lume atunci ne mai intalnim pe 24 august si mai cautam prin arhivele „secrete” ale internetului. Pana la urma tot ii dam de cap. Sfarsitul nu o sa ne gaseasca nepregatiti. Cu bere si mici 😉

Despre 23 august
De ce s-a ales ziua de 23 august ca zi de sarbatoare nationala? Mitologia urbana romanesca spune ca a fost ziua cand romanii au intors armele dinspre est spre vest. Istoricii arata insa ca acesta nu este adevarul. Atunci ce sa fie?
Daca ne uitam putin la harta stelara vedem ca 23 august este data la care Soarele aproape ca acopera o stea importanta. Steaua Regulus (steaua regilor, steaua conducatorilor) din constelatia Leul (o parte a acestei constelatii se numea in vechime Secera). Probabil ca Ciocanul este cealalta parte a constelatiei Leul.

Pentru cine a fost de bun augur aceasta data? Pentru nimeni. Poporul (comunist) verde de furie a dat de pamant cu monarhia in acei primi ani de creare a societatii multilateral dezvoltate. Apoi au urmat ani de libertate nesfarsita, prosperitate si fericire. Pe care, tot poporul, se pare ca nu l-a apreciat. Si tot poporul verde de furie (cand ajutorul fratesc din afara a incetat si lumina nu a mai venit de la rasarit) a dat de pamant cu comunismul mult iubit. Se pare ca romanilor nu le place nici egalitarismul si nici ierarhia. Si mai ales ca atunci cand se supara rup totul in cale. Noroc ca nu se enerveaza prea des.

Reclame

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: