Blestemul la romani

Flacara violet, puterile para,… revin in actualitate. Sediul de campanie al lui Traian Basescu atacat energetic http://www.evz.ro/detalii/stiri/sediul-de-campanie-al-presedintelui-suspendat-traian-basescu-atacat-energetic-992012.html, demnitari romani care se imbolnavesc de cancer http://rudan.ro/content/ce-sunt-focarele-geopatogene. Ca-i loveste puterea mintii paranormalilor sau focarele geopatogene, demnitarii romani sufera. Ce s-ar putea sa-i mai loveasca? Blestemul. Romanii blastama. Si blastama. Si blastama. Oriunde te duci, orice faci auzi romanul blastamand si injurand. Blestemul este singura arma pentru care nu se cere autorizatie. Si romanul o foloseste. Si a folosit-o dintotdeauna. Traditia orala consemneaza „comorile juruite” ceea ce arata ca blestemul in vechime ajunsese la perfectiune. Juruirea comorilor era o necesitate si era foarte posibil facuta la un anumit moment cu precizie ales. Locul in care juruirea se facea era si el ales cu precizie. Flacarile de pe comori arata ca ceva se intampla. Acel ceva are repercusiuni in lumea noastra materiala dar si in lumea subtila.

Romanul din ziua de azi a uitat arta blestemului insa nu si-a pierdut reflexul de a blestema. El blastama. Orice nedreptate, el blastama. Orice suparare, el blastama. Blestemul lui nu are puterea celor din vechime si cu siguranta ca daca esti un om de rand nu trebuie sa-ti fie frica de o injuratura. Daca insa esti demnitar lucrurile stau altfel. Deciziile luate au potentialul de a supara milioane de oameni (vorba aia: „prosti, da’ multi”). Oare cati o sa se simta neindreptatiti? Oare cati dintre ei te injura? Oare cati dintre ei iti ureaza „sa nu-ti ajute Dumnezo”? Banuiesc ca e de ajuns ca doar unul dintre ei sa o spuna intr-un „ceas rau” si soarta sa-ti fie pecetluita. „Prosti, da’ multi”.

Injuraturi si urari

Romanul nu prea injura de bine. Ce bine ar fi sa ne injuram unii pe altii dorindu-ne unul altuia raiul si nu iadul. Din experienta proprie stiu ca se foloseste mult mai multa energie intr-o injuratura decat intr-o urare de bine. Intr-o urare se pune mai putina energie decat intr-o injuratura sau un blestem. Foarte putina. Multe dintre urari se fac doar de complezenta. Adica efect zero. Doar mintea celui care primeste urarea poate sa faca posibil ca urarea sa devina realitate.

Despre Măta

Cele mai multe dintre injuraturile includ „măta”, „mătii”. Pare sa fie vorba de femeia pe care fiecare o numeste (si iubeste din suflet) MAMA. Este oare vorba de mamica fiecaruia dintre noi? Am indoieli in aceasta privinta. De ce? Pentru ca unul dintre numele zeitei mama, la vedici, era MATA. Si egiptenii au avut o mare zeita numita MAAT (http://en.wikipedia.org/wiki/Maat#Maat_as_a_goddess). Te injura cineva de mama? De fapt cel care te injura incearca sa te arunce in afara legaturii cu zeita mama, cu dreptatea, cu echilibrul sufletesc, energetic si material, cu bunastarea. Sau cel putin asta era intelesul vechi. Si asta ma duce cu gandul la multimea de figurine reprezentand zeita mama (MATA) descoperite pe teritoriul tarii. Nu ma indoiesc ca in ritualurile dedicate zeitei mama fiecare isi vedea mama proprie (dragoste, daruire, bunatate,….).

Traditiile mai multor popoare arata ca urieşilor si zeilor le era frica de blesteme. De blestemele omului de rand? A fost oare blestemul arma care i-a infrant pe zei? Sau pe urieşi? Sunt oare mantrele surorile vitrege ale blestemelor? Fac oare parte blestemele din aceasi stiinta oculta cu stiinta mantrelor? Sunt oare mantrele in parte blesteme?

Un lucru mi-e clar. Dupa cum merg lucrurile in Romania injuraturile nu o sa dispara. Si nici blestemele. Pacat!

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: