Muntii nostri aur poarta…

Si nu numai. Se pare ca sub muntii nostri se afla largi depozite de Tungsten. Aceasta descoperire a fost facuta prin metode radiestezice de catre Vasile Rudan. Interesanta este localizarea acestor depozite. Sureanu, Gugu, Rosia Montana. Daca primele doua locatii sunt cunoscute ca locuri sacre cel de-al treilea este cunoscut doar pentru scandalul exploatarii aurului. Scandal care incepe odata cu invazia romana si continua si astazi.

O povestioara cu talc spune ca in vremuri demult apuse pe Muntele Gaina isi avea cuibul o Pasare Maiastra (gaina) care oferea Oua de Aur. Rautatea oamenilor a facut-o sa plece de pe acele locuri la Rosia Montana. Acestei povestioare nu cred ca i s-a acordat atentia cuvenita. Acum dupa aceasta descoperire Rosia Montana se strecoara incet dar sigur intre muntii sacrii ai romanilor.

Tungsten mai este numit si Wolfram si care s-ar traduce ca Balele Lupului. Coincidenta? Lupul, metal al lupului, munti sacri (!?).

Are wolframul un efect asupra mentalului, asupra acelor cygneti veniti de la Cygnus X3? Ce se petrece in pesteri din acesti trei munti la momentul la care Cygnus X3 se afla la zenit?

Reclame

Etichete: , , , , , , ,

2 răspunsuri to “Muntii nostri aur poarta…”

  1. Elena Raducan Says:

    imi place foarte mult ce postati!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: