Comoara dacilor

De vreo cateva mii de ani incoace netrebnici, nespalati si loviti de boli venerice, in fruntea unor armate, imperii sau de unul singur, multi s-au aventurat in cautarea marii comori a dacilor. Unii au gasit cate un coson, o bratarica, un rahatel aurit si s-au bucurat. Altii au gasit mai mult si s-au bucurat. Unii nici macar nu au facut efortul de a cauta. Au mers la sigur, au luat si s-au bucurat. Toate povestile legate de aur tind insa sa se termine rau.

Indiferent de cat aur si bogatii ale solului si subsolului au disparut de pe aceste meleaguri adevarata comoara a dacilor a ramas acolo unde parintii nostri au ingropat-o. Nimeni nu poate sa o atinga. Nimeni nu poate sa o distruga, sa o ia si sa se bucure de ea. Nimeni, decat aceia carora le este destinata. Satelitii se dovedesc ineficienti, detectoarele par moarte. Nici macar un bip. Si nici nu au cum sa detecteze ceva. Ce cauta ei sunt bucatele de metal cu stralucire galbuie. Adevarata comoara lasata de catre daci (cei mai drepti si viteji dintre traci) este de natura spirituala. Numai necredinta si prostia noastra poate sa ne deposedeze de aceasta comoara.

Cateva lucruri care cred ca trebuie sa puna pe ganduri pe cautatorul spiritual:
1. Bunicii nostri il numeau pe Dumnezeu- Fartatul. Necuratul era numit Nefartatul. Cuvantul Fartatul nu face decat sa ma duca cu gandul la frate sau fratie, legatura de sange sau o legatura de un anumit tip.

2. Un alt nume pentru Dumnezeu era Mosul. Din nou cuvantul arata o anumita legatura (inclusiv de sange) cu Dumnezeu.

3. Cronicarii antici si „parintii istoriei” recunosteau ca dacii erau curati sufleteste si viteji. Ei consemnau faptul ca dacii stiau sa se faca Ne-Muritori (vezi si https://raveda.wordpress.com/2010/12/31/nemuritorii-daci/). Nemurirea lor, de fapt ruperea lantului reincarnarilor, nu face altceva decat sa-i plasese acolo sus, cu Dumnezeu. Poporul roman este poate poporul cel mai „pilos” din lume, cu „pilele” cele mai sus puse. Daca dacii erau atat de spirituali pe cat se consemneaza atunci Mosii si Stramosii nostri traiesc acolo sus (in fratia Dumnezeiasca), atunci noi suntem cei mai norocosi de pe aceasta planeta.

4. Credintele de esenta vedica (traditiile populare romanesti sunt si ele de esenta vedica) pastrate in orient prezinta ca metoda de rezolvare a problemelor zilnice invocarea celor dragi care au trecut dincolo. De remarcat ca aceasta metoda nici macar nu face referire la cei care au atins Ne-Murirea. Cei chemati in ajutor sunt de fapt suflete prinse in jocul reincarnarii, cei care inca nu au ajuns sa controleze procesul reincarnarii. Sansa mare a acestui popor este ca inaintasii nostrii au tasnit in afara cercului vicios al incarnarilor. Puterea lor de a ajuta este NELIMITATA.

5. Ultimul preot zalmoxian cunoscut (am certitudinea ca prin manastiri, schituri si chiar in afara religiei organizate ei sunt in numar de cateva mii, necunoscuti si umili) a fost Arsenie Boca. El a declarat unui credincios (sau credincioase) ca odata trecut la vesnicie El o sa poata sa ajute mult mai bine pe cei care-i vor cauta sprijinul (!).

6. La Sarmisegetusa Regia (Kogaion dupa unii) in centrul Marelui Sanctuar Rotund a fost descoperita (in adancime) cenusa umana. Ce dovedeste aceasta? Ca preotii acelor locuri Invocau in ritualurile lor pe cineva (cu siguranta un lider spiritual) trecut in Eternitate.

7. Tumulii contineau ramasite umane (oase sau cenusa) si prin marimea lor marcau locul. In multe cazuri de tumuli, grui, guruieti s-au putut remarca si fenomene stranii. De fapt aceste marcaje din spatiul nostru fizic arata locurile in care legatura cu cei de „Sus” se face mai usor. Atentie! Nu recomand nimanui sa experimenteze cu aceste „instalatii spirituale” (tumuli, grui, guruieti…). Energiile aferente, la anumite perioade, pot sa deregleze gandirea rationala.

8. Cine se scoala de dimineata, departe ajunge. Unii cercetatori au determinat ca exista efecte masurabile in componenta verticala a campului magnetic pe locul in care guruietii sunt amplasati. Campul electrostatic local este si el afectat. Aceste efecte sunt si mai puternice in perioada de timp de o ora pana la rasarit si rasaritul soarelui. Probabil ca acelasi lucru este adevarat si in perioada cuprinsa intre apus si o ora dupa apus. Acestea se refera la guruietii „activi”. Se pare ca unii dintre guruieti nu sunt decat simple delusoare.

Toate aceste franturi spirituale ma fac sa cred ca de fapt aurul lasat (si furat) nu se poate compara cu comoara de spirit pe care o mostenim. Aceasta este adevarata zestre a poporului roman. Pentru ca noi sa mostenim aceasta insa mii si mii de strabuni daci au trecut prin rigorile vietii spirituale. Mii si mii de daci au lasat in urma o viata materiala imbelsugata (prezenta masiva a aurului este dovada cea mai simpla) si au urmat o cale de restrictii care sa-i faca Ne-Muritori. De fapt ei au plantat samanta nemuririi acestui neam.

Timpul propice pentru a intra in legatura cu Mosii si Stramosii (conform unor guru moderni) este Luna Noua. La Luna Noua pregatiti o masa buna pentru Oaspeti de Seama. Mancarea nu neaparat scumpa, ce va place cel mai mult. Flori, lumanari (ce va mai trece prin cap). Cei care vegheaza asupra voastra ar putea sa va faca o vizita. Radeti si va bucurati, rude foarte indepartate si cu puteri nelimitate va intra in casa. Daca vreti ca in acest timp sa va rugati, rugati-va. Rugati-va pentru binele intregii tari. La fel de important pentru stramosii nostri comuni sunt si vecinul de la cinci (care e „mort” de beat in fiecare zi a saptamanii), cel de la 3 (care o cam bate pe nevasta-sa) si cel de la 7 (care munceste pe un salariu de mizerie). Cu atata nefericire in jur fericirea adevarata nu are cum sa ajunga la tine. La final mancarea Oaspetilor se arunca (nu o mancati si nu o dati cainelui sau vecinului) stiind ca Adevarata Mancare Spirituala a ajuns acolo unde trebuie. La Mos.

Anunțuri

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s