Steaua regilor

Regulus- stea in constelatia Leul- este considerata Steaua Regilor.
Se pare ca egiptenii o venerau, se pare ca si altii o venerau.
Din traditia vedica a ramas un ritual numit Gaja Pooja, care se facea doar pentru regi, scopul fiind sanatatea, bunastarea, prosperitatea, eliminarea karmei negative a regelui si a regatului. Acest ritual avea loc la Luna Plina in perioada Februarie- Martie. In 2010 aceasta este la 27 Februarie.

19 Februarie
Cautand sa vad care sunt conjuncturile pe care Regulus (Magha- in traditia vedica) si soarele le au de-a lungul anului am gasit ca pe data de 19 Februarie Soarele si Regulus se afla in opozitie. Regulus se afla la cel mai inalt punct pe cer la ora 0.40 iar soarele exact peste 12 ore, 12.40. Luna Plina cea mai apropiata de aceasta data este data la care se executa acest ritual.

23 August
23 August este data la care Soarele si Regulus se afla pe cer la cel mai inalt punct al traiectoriei lor la acelasi moment. Aceasta se intampla la ora 12.28. A fost oare aceasta data aleasa ca data de sarbatoare de catre Partidul Comunist la intamplare? Sau a fost in mod deliberat un mesaj, adresat regelui si universului, ca vremea regelui a apus? Coincidenta?

Cei care cred ca romanii sunt un „popor de regi” pot foarte bine sa sarbatoreasca aceasta data (27 Februarie 2010) cu gandul la prosperitatea si viitorul, individual si al tarii.

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: