Pentagrama si Violet

Mult hulita pentagrama face parte din structura energetica a planetei pe care traim. Ea este parte din viata noastra. Ea nu este nici „buna” nici „rea”. Ea este o energie. Ce facem noi cu ea este insa altceva. Ea poate sa fie folosita spre bine sau spre rau. Cei care folosesc acest simbol in ritualurile lor de fapt acceseaza o retea energetica. Gandurile lor sunt transmise acestei retele si transmise apoi tuturor. Pe unii o sa-i afecteze mai mult, pe altii mai putin. Unii o sa stie ca sunt afectati, altii nu.

Datorita educatiei pe care o primim, in general, uram pentagrama. Ea este „steaua lui Satan”, ea „reprezinta comunismul”,….. De fiecare data insa un gand negativ este trimis in aceasta retea energetica care nu face altceva decat sa-l preia si sa-l transmita mai departe. Cred ca o mai inteleapta abordare este, ca la vederea unei pentagrame, sa se trimita ganduri pozitive, ganduri de pace, prosperitate, dragoste. Daca cumva aceasta retea este incarcata de ura, gandurile noastre pozitive o vor curata.

Despre pentagrama si romb (si el parte a retelei info-energetice a planetei) se poate citi cate ceva la:
http://www.lucratorul-in-lumina.com/channels/lumanari.htm

Si pentru ca aceste zile se vorbeste mult si despre „flacara violet” mai jos este un link la un articol care se ocupa tocmai de aceasta tematica.
http://flacaravioleta.wordpress.com/2010/01/18/hello-world/

Articolul pomeneste de Saint Germain si nu pot sa nu remarc ca unele pagini web fac referire la un centru energetic in legatura cu aceasta entitate si care s-ar afla pe teritoriul tarii noastre, in zona transilvaniei.

Atentie! Inca o data vreau sa subliniez ca acest articol (si de fapt toate pe care le scriu) este doar informativ-teoretic si nu este un indemn la practici care pot sa contravina educatiei individuale si pot sa afecteze sanatatea fizica si mentala.

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: