Rombul E

Rombul E, cel mai apropiat de punctul 30 este cel care da „nastere” rombului C. Acest romb se afla in zona sactuarelor Gradistei.

Considerand cele doua pentagrame care formeaza rombul, punctul S se afla in zona sanctuarelor Gradistei. Intamplator? Sau poate ca prin acel punct se influenta punctul 30 si rombul E. Rombul E la randul lui influenteaza C,…. Este oare posibil ca „potcoava” MSR sa fie pe linia care leaga punctul S de puncul 30? Este oare posibil ca axa care trece prin centrul Soarelui de Andezit (SA) si a Marele Sanctuar Rotund sa fie de fapt pe linia care leaga S de 30?

Gradistea
Cred ca este posibil ca gradistea sa insemne de fapt locul de granita dintre doua lumi, hotarul dintre lumi. Probabil ca preotii care locuiau pe aceste locuri erau veghetorii unei trecatori intre 2 lumi, a unei trecatori prin care cunostintele si dragostea divina se revarsa pe acest pamant. „Civilizatorii” romani au facut ca aceasta „poarta” sa se inchida si astfel sa arunce o lume intreaga in haos si disperare. Au facut ca tihna, linistea, prosperitatea sa dispara si sa fie inlocuita cu zbaterea si frica.

Reclame

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: