Rombul A

Rombul A acopera o buna parte din Muntii Apuseni. El este „fratele” mai mare a rombului C si E. Plecand de la punctul 30 rombul E se „naste” si da „nastere” rombului C care la randul sau da „nastere” rombului A. Rombul E da „nastere”, energizeaza si controleaza rombul C (acelasi lucru se petrece intre C si A).

Experientele si gandurile locuitorilor din romburile mai mici sunt amplificate si transmise romburilor mai mari. Cu cat gandurile celor care locuiesc in E sunt mai curate si viata mai fericita cu atat si cei din C si A vor beneficia mai mult. Sentimentele de fericire, prosperitate, curatenie sufleteasca si apropiere de Dumnezeu ale celor din zona E sunt resimtite si de cei din C. Gandurile celor din E isi vor pune amprenta si asupra celor din C. Acelasi lucru cu cei din A.

Intr-o lume perfecta in zona E ar locui persoane foarte spirituale (sau poate ca nu ar locui nimeni). Este cazul rombului E care se afla in zona Gradiste si unde nu prea locuieste suflet de om. Locuitorii acestei zone sunt oameni rupti de realitatea de zi cu zi si care doresc sa ramana in aceasta lume dintre lumi. Aceasta este si zona de inalta spiritualitate a dacilor.

Imagine de mai sus ar putea sa explice de ce vreme de sute de ani Ungaria a incercat sa controleze Transilvania. Nefericirea romanilor din Transilvania s-a reverberat si asupra Ungariei. Cand cele doua tari o sa inteleaga ca sunt strans legate de aceeasi energetica poate ca o sa se sustina reciproc pentru binele comun. Pana atunci insa ele o sa treaca din criza in criza si o sa se acuze reciproc.

Reclame

Etichete: , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: