Romburile retelei planetare

Pe reteaua planetara apar, din loc in loc, formatiuni de forma rombica.

Pe imaginea de mai sus am accentuat doar 3 dintre ele. Cel care pare cel mai important este cel care acopera zona Egiptului. Centrul acestui romb se afla la varsarea Nilului in Marea Mediterana. Delta Nilului, Floarea de Lotus (?).

Linia care uneste punctul 2 al retelei (Belarus) cu unul din varfurile rombului trece prin punctul 30 (Romania). Din acest punct (30) se formeaza un alt romb care „acopera” o buna parte din sud-estul tarii si o parte din Marea Neagra.

Atlantis
Tot mai des se aud voci care afirma ca Atlantida s-ar afla in Marea Neagra. Existenta acestui romb, in legatura cu punctul 30, ma face sa cred ca aceasta este adevarat. Cred ca pe fundul Marii Negre se afla marele oras al atlantilor. La inundarea si crearea marii, populatia s-a raspandit pe intreg globul. Aceasta populatie a fost aceea care, in toate culturile, a fost cea care a ajutat la ridicarea nivelului stiintific si tehnologic. Aceasta populatie a ajutat la ridicarea marilor civilizatii. Pentru aceasta insa, ei insisi, trebuiau sa fie foarte dezvoltati.

Mai mult decat atat, cred ca acolo, pe fundul marii, se afla o structura energetica activa. Atlantida fost scufundata pentru ca nimeni sa nu aiba (in acele vremuri) controlul absolut asupra acestei structuri info-energetice. Cred insa ca acest punct a continuat sa fie influentat din afara. Banuiesc ca din zona Gradistea (zona punctului 30). Din zona Gradistea, initiatii influentau nivelul spiritual al zonei balcanice si poate a intregii lumi.

Anunțuri

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: