Sinca Veche

Nicaieri nu am gasit o explicatie pentru numele Sinca. Ce este sinca? Poate ca este o veche denumire pentru cap, craniu, zeitate? Cine stie.


Azi, tot mai mult se vorbeste despre simbolurile din lanurile de grau. Se crede ca ele ar reprezenta o forma de comunicare prin care entitati mult mai evoluate decat noi incearca sa ne contacteze, sa ne transmita mesaje, sa ne ajute sa evoluam. Daca aceasta este adevarat atunci geoglifele pot sa reprezinte manifestarea fizica a spiritului locului, o forma de manifestare a devei locului, a sufletului locului.

In antichitate plamadirea unei localitati incepea prin gasirea unui loc care avea o anumita energie (Deva). Aceasta Deva era sufletul viitoarei localitati, Dava. Ei i se aduceau ofrande (produse agricole, flori, nicidecum sacrificii animale sau umane, asa cum lasa sa se inteleaga atat de multi cercetatori ai antichitatii), i se trimiteau ganduri bune, de prosperitate, bunastare. Aceste ganduri apoi erau amplificate si reverberate (de catre Deva) inapoi in mintile si in structura energetica a locuitorilor si a localitatii. Locul in care salasluia Deva era considerat sacru. Gandurile negative ale rezidentilor sunt si ele amplificate si pot sa duca la ruina localitatii si a locuitorilor ei.

Marea majoritate a ziarelor si emisiunilor TV prezinta evenimente negative. Cei care citesc aceste evenimente transmit Devei locului in care traiesc aceste ganduri negative. Ele se vor intoarce inapoi si ceea ce parea doar un eveniment intr-o localitate sau tara indepartata o sa inceapa sa prinda viata si in obstea celor care doar au citit despre acel eveniment (si nici prin cap nu le-a trecut ca s-ar putea intampla in locul in care traiesc). Mass-media isi revarsa astazi „fecalele” peste o tara intreaga si transforma un Rai in Iad. Trebuie utilizat discernamantul in tot ceea ce se citeste si mai ales la ce se gandeste. Viitorul este sumbru doar pentru cei care cred ca o sa fie sumbru. Singurele ganduri care trebuiesc admise in minte sunt: adevar, dreptate, bunastare, sanatate, umanitate, dragoste, fraternitate, prosperitate, bucurie, fericire, unire. Aceste ganduri trimise Sufletului localitatii nu o sa faca altceva decat sa transforme acea localitate. In bine. Primesti cea ce dai!

Anunțuri

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: