Revelion

Cel mai important moment al anului din punct de vedere al grupului de stele Sirius este noaptea de Revelion. Aceasta este noaptea in care Sirius se afla in opozitie cu Soarele. Intre rasaritul Soarelui si apusul lui Sirius si intre rasaritul lui Sirius si apusul Soarelui este aceasi perioada de timp. Soarele este pe cer la zenit la ora 12.30 iar Sirius este la zenit la ora 0.30.

Numele Revelion ascunde o practica straveche. In aceasta noapte viitorul, mai apropiat sau indepartat, este revelat. Visele acestei nopti pot sa te pregateasca pentru anul care urmeaza. In aceasta noapte sunt spuse cele mai arzatoare dorinte. Ele sunt ascultate de catre divin si implinite. Legaturile cu sfera divina sunt cele mai puternice in aceasta noapte. Din punct de vedere spiritual acesta este un moment foarte important.

Din pacate practicile moderne ale sarbatorilor de iarna includ o gramada de alcool, carne, grasimi, dulciuri. Postul este insa cel care face legatura cu divinitatea. In clipa in care toate aceste „alimente” o sa fie eliminate si eventual inlocuite cu mancare de post Revelionul o sa-si intre in atributii.

Reclame

Etichete: , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: