Shambala

Shambala este un tinut misterios in care se spune ca se afla pastrate toate secretele (o imensa lada de zestre). Multe se gasesc pe Net despre subiect. Unul dintre site-urile pe care am gasit referiri la Shambala este Yoga Ezoteric al grupului de yoga MISA. In el se face referire chiar la porti aflate pe teritoriul tarii care fac legatura cu acest taram. Aceste articole se pot gasi la: http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=1630

Ceea ce atrage atentia este simbolul (yantra) folosita pentru intrarea in legatura cu acest taram magic. Aceasta yantra este compusa dintr-un cerc exterior care reprezinta Putere Radianta, o reprezentare cruciforma, patrat (simbol al elementului pamant si reprezentare a Muladhara Chakra) si un disc interior pe care se afla 7 puncte albe. Aceasta yantra nu este altceva decat o reprezentare energetica a grupului Pleiade din constelatia Taurul.

Sham-ba-la. Sham este o mantra a fortei (energiei) aferente zilei de sambata. Ba+la inseamna forta, putere. Banuiesc ca din cunostintele ancestrale ale poporului roman sham a ramas ca si sam iar bala ca si bata. Cu ajutorul mantrei SHAM in practicile hinduse se diminueaza efectele negative ale unei anumite energii in viata personala.

Numele Decebal (dece-bal) ar putea sa semnifice cel care stapaneste zece puteri. Decebal ar putea sa nu fie numele unui rege dac ci un titlu sau un rang al unei caste de preoti, intelepti, invatatori.

Imbala (ambala) este o forma veche a cuvantului imbarbata si care inseamna a ridica nivelul de energie (ambala). imbala nu inseamna chiar deloc a porcaii pe cineva, a face cu ou si otet asa cum de obicei se traduce. Chiar si cuvantul Injura nu are acelasi inteles ca si in trecut. El insemna legamant, juramant, promisiune. A injura- a promite.

Pe site-ul MISA se fac referiri la aceste zone care faciliteaza intrarea in legatura cu aceste energii ale pleiadelor. Aceste zone sunt mult mai multe decat apar pe site si este asa pentru ca stramosii nostri (si nu numai) au vazut in Pleiade tot ce este legat de viata, munca, sanatate, creatie, ajutor dupa moarte.

Yantra Shambalei se poate gasi la: http://sivasakti.com/yantras/shambala.jpg

Reclame

Etichete: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: