Tumulii

Tumuli, guruieti, grui, dalme, ……. Cu sau fara ramasite omenesti sau animale inauntru. Cand oare arheologii cu diploma sau simpli cautatori de comori se vor opri din opera lor distructiva? Pentru mine este tot mai evident faptul ca aceste constructii stravechi au avut un rol energetic. Ca acesti guruieti au folosit la echilibrarea energetica a zonei in care erau amplasati. Ca erau folositi in viata de zi cu zi a taranului, a lucratorului pamantului. De la echilibrare energetica a zonei, la agricultura, la spiritualitate, la progres, la sanatate mentala, energetica si fizica a celor care locuiau pe acele locuri. Aceste lucrari au fost efectuate de catre un popor de tarani vizionari. Cele mai multe nu au ramasite umane, nu contin valori, nu contin artefacte. Distrugerea lor trebuie sa inceteze.

Nu cred ca cei care au fraiele puterii in aceasta tara au resursele necesare pentru a stopa aceasta distrugere. Cred ca singura solutie este necunoasterea. Cred ca prin nepublicarea localizarii acestor guruieti, a legendelor legate de ele se poate salva ce mai este de salvat, ce mai sta in picioare. Cei care au cunostinte despre aceste constructii ar trebui sa fie mai discreti. Sa nu mai dea pe mana presei, televiziunii sau a Internetului locatii ale unor astfel de constructii. Din experienta anilor trecuti se stie ca de fiecare data cand s-a vorbit in presa sau pe Net despre o anumita zona (adevarate sau legende) au si existat „intreprinzatori” care au vazut in aceasta o metoda de a face bani cat mai rapid. Tranzitia si saracia in care se zbate tara ii face sa nu le mai fie frica de lege, de Dumnezeu, de nimic. S-a folosit orice pentru a ajunge la „comoara”, lopata, buldozerul, dinamita. „Comoara” de ce cele mai multe ori nu este de gasit. Singura comoara este de fapt gruiul, energia pe care acesta o amplifica si o emana.

Cei care cunosc localizari ale acestor guruieti ar trebui sa nu le mai faca publice. Nu cred ca exista o alta solutie. Din pacate. Impartasiti doar celor in care aveti incredere si nu mai alergati la ziare sau pe Net. Noua descoperire nu va duce la altceva decat la atragerea cate unui disperat care vede in aceasta o sursa de venit si care v-a lucra la distrugerea guruietelui. Pe Soarele de Andezit se frig porci si miei, la Ardeu unii cautau Carul de Aur al lui Decebal(?), in cativa tumuli s-a intrat cu buldozerul. Exemplele ar putea continua.

Nu toate dealurile care arata parca facute de mana omului sunt de fapt si constructii energetice. Unele poate au fost iar in timp au pierdut aceasta calitate. In cazul celor active energia pe care o emana poate sa interactioneze cu energia gandurilor celor care se afla prin imprejurimi si sa o amplifice. Ceea ce se gandeste poate sa devina realitate. Asa ca in jurul acestor guruieti este bun un anumit control al gandirii. Numai ganduri bune, frumoase, de dragoste frateasca, pace, bunatate, de cautare a lui Dumnezeu. Nimic negativ despre sine sau despre altcineva. In clipa in care se gandeste negativ aceste energii preiau acest gand si il vor ajuta sa devina realitate in viata celui care il propaga. Cel care gandeste negativ (despre sine sau altcineva) este cel care este cel mai afectat.

Cum se recunoaste un guruiete activ?
1. Forma de deal care pare sa nu fie la locul lui.
2. Senzatie stranie in jurul lui sau pe varful lui.
3. La orele diminetii (inainte de rasarit) fotografiile luate cu un aparat normal si cu flash-ul in pozitia ON vor avea si un numar de sfere energetice. Gandind ca aceasta constructie este vie poate sa aiba ca efect un numar si mai mare de globuri energetice prezente in fotografie.
4. Guruietii energetici sunt de fapt plasati in zone in care are loc o discontinuitate a compozitiei solului. S-ar putea sa fie asezat la marginea sau chiar pe discontinuitate. Se pot efectua masuratori cu un simplu voltmetru si cu doua sonde plasate in sol, de cele doua parti ale discontinuitatii. Masuratoarea v-a arata o anumita valoare si apoi pentru o fractiune de secunda aceasta valoare se v-a schimba pentru ca apoi sa revina la aceasi valoare. Acest ciclu se v-a repeta la intervale regulate.
5. Masurarea electricitatii din atmosfera. Pe grui valorile sunt mult mai mari decat in imprejurimi.
6. Masurarea campului magnetic. Componenta verticala a campului magnetic este cea care intereseaza. Pe guruiete ea are valori foarte mari in comparatie cu nivelul bazei. Aceste aparate sunt un pic mai scumpe.

Probabil ca aparatul de fotografiat este cel mai accesibil mod de a vedea daca este activ sau nu. Celelalte necesita ceva investitie si pricepere. Si timp.

O alta unealta este aparatul GPS. Cu el se pot localiza exact aceste structuri. Cu latitudinea si longitudinea la indemana se poate utiliza Google Earth si vizualiza regiunea. Surprize ar putea sa apara. Ceea ce nu se poate vedea de la sol, ochiul satelitului ar putea sa scoata in evidenta. Aplasamentul relativ, ape, geoglife. Totul este important.

Nu pot decat sa sper ca vreodata se vor face studii adevarate , cu aparatura sofisticata, care sa puna in evidenta efectele pe care aceste constructii le au asupra viului (om, planta, mediu). Deocamdata inceputurile in domeniu sunt timide si nu pot decat sa sper ca distrugerea se v-a stopa si ca de la cautarea a ceea ce exista in burta acestor delusoare se v-a trece la masurarea energiilor care se manifesta.

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: