Rasarit de Soare

Cel mai important moment al zilei este momentul rasaritului. Momentul rasaritului si ora dinainte de rasarit au fost folosite de catre toate culturile planetei. De la practici individuale, la cele de grup, de la organismul uman, la societate si la natura. Practici spirituale, practici agricole. O multime de practici legate de acest moment.

Ce se intampla de fapt? Pamantul are un camp magnetic. Daca soarele nu ar exista acest camp magnetic ar avea forma unui mar. Din cauza soarelui insa fata planetei care este indreptata catre soare are campul presat catre sol iar partea opusa (noaptea) are campul alungit fata de cum ar trebui sa fie. Undeva intre aceasta presare si alungire exista o zona de „rupere”. Datorita rotirii planetei in jurul axei proprii aceasta ruptura este perceputa ca un zid care se misca. Acesta se intampla in ora dinainte de rasaritul soarelui.

Gandurile pe care le avem la acest moment important al zilei sunt luate de catre acest val energetic si in decurs de o zi strabat intreaga suprafata a planetei. Gandurile noastre vor gasi minti care gandesc la fel pe intreaga planeta si vor intari gandirea lor. Un fel de internet al mintilor, un brainstorming virtual. Ideile altora puse in acest val pot sa iti afecteze viata, pot sa te faca sa iei decizii, uneori chiar contrare interesului propriu.

Trezeste-te dimineata inainte de rasaritul soarelui, zambeste, gandeste si lanseaza pe „val” ganduri de fericire, bunastare, pace pentru toti. Daca esti bolnav gandeste la sanatate (la timpul prezent), situatie financiara precara- bogatie, nefericire- bucurie nestapanita.

In traditia yoga se crede ca la acest moment al rasaritului pentru 10 minute Shushumna Nadi este deschisa si energia curge libera prin canal. Cel care are acest canal deschis si ridica energia de la baza coloanei vertebrale la crestetul capului poate sa-si vada visele realizate.

Nu trebuie sa cunosti si sa practici yoga pentru a beneficia de puterea soarelui. Doar fa efortul de trezire, zambeste, pregateste-te pentru o zi extraordinar de buna si placuta, intelege ca doar de tine depinde cum o sa fie aceasta zi, priveste in directia rasaritului si pune-ti gandurile pe „val”. Lasa Soarele sa ia si sa intareasca aceste ganduri si sa aduca tie si tuturor de pe planeta sanatate, fericire, dragoste, abundenta.

Un alt val are loc la asfintit. Este momentul in care de la presiune se trece la destindere. Foloseste-l si pe acesta. Atentie la ganduri. Sanatate, fericire, dragoste, abundenta. Tie si tuturor.

Reclame

Etichete: , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: