Reteaua planetara

gri

Pe NET se pot gasi destul de multe informatii legate de existenta unei retele de puncte legate intre ele si care se pare ca au anumite particularitati care le fac sa fie un pic mai speciale. Un astfel de web-site se gaseste la: http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/ciencia_antigravityworldgrid02.htm. Aceasta retea a fost descoperita (redescoperita) de curand (mai putin de 100 de ani). Se pare insa ca ea a avut un rol important in trecutul indepartat al istoriei omenirii.
Cea mai clara imagine a dispunerii acestor puncte pe globul pamantesc se gaseste la adresa:
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/images/antigravitywg011.jpg

La partea de jos a paginii, acestui web-site, sunt 3 tabele cu coordonatele acestor puncte. Cate un click pe fiecare si se ajunge la tabele care contin aceste coordonate:

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/images/antigravitywg046a.gif

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/images/antigravitywg046b.gif

http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/images/antigravitywg046c.gif

O alta imagine interesanta este aceea a continentului european si a punctelor care se afla pe acest continent. Ea se gaseste la:  http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/images/antigravitywg045.gif si este o imagine obtinuta prin considerarea unor puncte „minore”. Aceste puncte „minore” se obtin la intersectia liniilor care leaga puncte „majore” ale retelei.

Mult mai multe despre aceasta retea se pot gasi pe NET la o simpla cautare cu Google si cu cuvintele „planetary grid”. Ce mi se pare interesant este:

1. Punctul 1 se afla in Marea Mediterana, la varsarea Nilului in mare. La sud de acest punct se afla platoul Giza cu faimoasele si interesantele piramide. Punctul 1 este un punct pe care cei care au studiat aceasta problema l-au considerat Neutru.

2. Punctul 2 se afla pe teritoriul Belarus si este considerat un punct Cald. Linia care uneste punctele 1 si 2 trece prin Marea Neagra, pe fundul careia se pare ca se afla urmele unei civilizatii stravechi. Poate chiar Atlantisul.

3. Punctul 20 se afla pe teritoriul Algeriei si este considerat un punct Rece.

4. In triunghiul 1-2-20 se afla teritoriul Romaniei. Punctele specificate pe teritoriul tarii au numerele: 14, 22, 23, 30, 31.

5. Punctele „majore”:1 (Giza), 2 (Belarus), 3 (Algeria) sunt puncte stabile, celelalte puncte (minore, 14, 22, 23, 30, 31) sunt puncte instabile, active. 

6. Punctele aflate in Romania (14,…) se afla si in Polonia.

7. Toate aceste puncte fac parte din „corpul energetic” planetar.

Reclame

Etichete: , , , , , , ,


%d blogeri au apreciat asta: